Menu
slide 1
  • Dansk
  • Deutsch
  • English

Tarm Camping


Cup-cakes og minigolf

Der er børne- og voksenaktiviteter på campingpladsen. Grænserne er lidt flydende. Der er fælles aktiviteter. En del voksne deltager i børneaktiviteter.

Vi ynder at lave aktiviteter, hvor børnene har noget mellem hænderne og kan få et produkt med hjem. Det er aktiviteter, som vi føler, de ikke gør i deres hverdag i skole eller institution.

Nikki med den store hammer

En god aktivitet i 2018 var bygning af fuglekasser. Ungerne gik virkelig op i det med liv og sjæl. Der var en fantastisk hyggelig stemning med saven og banken søm i på det lille værksted. Selvfølgelig blev der også tid til snak om fugle og natur. Og stolte over det færdige resultat var børnene! Flere fuglekasser blev hængt op i træerne på pladsen.

Masser af kager

Senere på sæsonen havde vi stor kage-cafe-dag. Om formiddagen mødtes ungerne for at lave cup-cakes, som med stor kreativitet blev pyntet med crem og dutter i alverdens farver. Der blev dækket borde og pyntet op. Om eftermiddagen kom forældrene og andre voksne og spiste kage og drak kaffe i vores pop-up-cafe. Børnene var behændige tjenere for de voksne. Og børnene var bestemt ikke stressede over ”jobbet”, så de endte med at være godt proppede med kage og saftevand.

I sommeren 2018 var det pga. det varme og tørre vejr ikke muligt at lave pandekager over bål, som det ellers er tradition for på pladsen. Fastliggere bød ind med forslaget om at lave vafler i stedet for. Og ja det er mindst lige så hyggeligt som pandekagebagning. Det er et dejligt uforpligtende aftenarrangement, hvor det over en vaffel og en kop kaffe er muligt at sludre med andre campister.

Mest for de voksne har vi fire større arrangementer; forårsfrokost, loppemarked, sommerfest og efterårsråhygge. Forårsfrokosten er en traditionel dansk frokost med musikalsk underholdning. For første gang afholdtes loppemarked i forsommeren 2018; på gårdspladsen blev der pruttet om priserne, drukket fadøl og spist grillede frankfurtere. En sikker vinder er den helstegte pattegris til sommerfesten; i 2018 efterfulgt af countrymusik og dans. Efterårs-råhyggen er et nyt tiltag; her er det med at komme ind i varmen – væk fra det sure efterårsvejr og få sig en go’ gang guleærter og lytte til den lystige harmonika-musik.

Man kunne jo købe sig en ny violin

Der er hele tiden nye ideer for aktiviteter i gang på Tarm Camping. For børnene i 2019 forventes det, at der i foråret skal bygges strandstole, igen laves kage-cafe, samt bygges og flyves med drager i efteråret.

I 2019 indvies det nye minigolfspil. Mon ikke der kommer en turnering for børn og voksne.

Har du gode ideer til aktiviteter på Tarm Camping?