Menu
slide 1
  • Dansk
  • Deutsch
  • English

Tarm Camping


Laks på 136 cm

Med de senere års fangstrapporter i mente, så er vi på Tarm Camping sikre på, at der er stor sandsynlighed for, at Dinesens rekord fra 1954 med en laks på 136 cm i nærmeste fremtid kan slås.

Tobakshandler Dinesen med rekordlaksen fanget den 15. april 1954

I 2018 var den største laks fanget i Skjern Å 122 cm lang; Mirko, som fangede den flotte laks, var gæst på Tarm Camping.

Mirkos laks fanget i oktober 2018

Vi kan ikke hjælpe dig med selve fangsten, men en hel masse andre ting er vi de bedste til. Hvad enten om du overnatter i egen campingvogn eller i en af vores hytter, så finder du en god og rolig atmosfære på Tarm Camping, som gør, at du er udhvilet og topmotiveret til dine fiskedage.

På Tarm Camping har vi erfaret, at rigtig mange lystfiskere rejser alene. Det kan være dyrt at finde billig overnatning, hvis man rejser alene. Det gør vi noget ved! Vi har indført konceptet “SingleLastMinute”. Du kan få en overnatning for blot 249 kr, hvis du bestiller dit ophold mindre end 3 dage før dit ophold starter. Til gengæld ved du ikke hvilken af hytterne eller lejligheden, du bliver indlogeret i.

Vi kan være behjælpelige med fiskekort, og hvis du ønsker det finder vi også en erfaren fiskeguide til dig. Sammen med leveringen af dit morgenbrød kan du bestille en madpakke til at tage med til åen.

Fastliggende lystfisker campist med flot laks

For enden af servicebygningen finder du en renseplads. På Tarm Camping er vi i øjeblikket ved at udvikle et rum med services kun for lystfiskere. I rummet vil du i første omgang kunne finde frysere til indfrysning af dine fisk og dernæst skotørrere og tørreskabe til din beklædning. Har du som lystfisker ideer til et servicerum for lystfiskere, så er du velkommen til at sende mig en mail.

Tarm Camping – her mødes de allerdygtigste fiskere.

Læs mere om laksefiskeri i Skjern Å på River Fishers hjemmeside.