Menu
slide 1
  • Dansk
  • Deutsch
  • English

Tarm Camping


Nyheder

Sommerfest

Udgivet den 28/06/18

Over nogenlunde samme læst som i ’17, især grillet svin, kolde fadøl og go’ musikalsk underholdning, afholdes den 4. august sommerfest.

Til sommerfesten skal vi i år hører country. Sonny Poulsen er nok mest kendt fra countrybandet Jambalaya Band. Han kommer fra det nordjyske, hvor han begyndte sin sangkarriere tilbage i 1984.
Sonny har med sin vaskeægte countrystemme lige siden turneret i Danmark såvel som i udlandet.

Årets sommerfest løber af stablen lørdag den 4. august kl. 13.00 i Hallen. For mad og musik 150 kr. pr. person (børnepris 100 kr.), som betales ved tilmelding. Medbring selv tallerken og bestik. Tilmelding senest den 29. juli kl. 20.

For at få alt til at gå op i en højere enhed søges tre hold frivillige: hold 1: dem som er gode til at løfte tunge ting, hold 2: oppyntning og hold 3: salat-snitterne.


Grill-kom-sammen i Palmehaven

Udgivet den 28/06/18

Lørdag den 7. juli, kl. 18.30 er der lagt op til grill-hygge i Palmehaven. Der bliver tændt op i den store grill, og gasgrillen står også klar.
Du medbringer alt selv: mad, drikkevarer, service og ikke mindst det gode humør.
Arrangementet er gratis at deltage i. Tilmelding er ikke nødvendig.


Vafler

Udgivet den 28/06/18

Fredag den 29/6, kl. 20 er der aften-hygge-arrangement i Palmehaven. Irene og Jette bager vafler og brygger kaffe. Saftevand til børnene. Arrangementet er gratis at deltage i. Tilmelding ikke nødvendig.