Menu
slide 1
  • Dansk
  • Deutsch
  • English

Tarm Camping


Seværdigheder

Legoland

Legoland er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien med barnet og fantasien i centrum. Her kan du virkelig slå dig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om du fortrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af millioner af klodser. Se børnene tage deres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ubåden ned til hajerne i Atlantis. Vask guld i det vilde vesten. Husk øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i Templet. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I Legoland er der fart, action og spænding for hele familien.

Legoland


Vesterhavet

En halv times kørsel er der til det, på en gang barske men samtidigt skønne Vesterhav. Der er brede sandstrande velegnet til leg og afslapning, eller til en rask gåtur med hunden når vejret er “wældigt”.

Vesterhavet


Skjern Å

Efter et stort naturgenopretningsprojekt, der førte åen tilbage til sit oprindelige forløb, opstod der et meget stort vådområde med et rigt fugleliv. Åen huser nu et meget stort antal af den oprindelige Skjern Å laks til stor glæde for lystfiskere, som kommer rejsende langvejs fra for at prøve lykken.

 Skjern aa


Ringkøbing

Besøg en rigtig gammel købstad , der er grundlagt i 1400-tallet. Ringkøbing er med sine smalle og snoede brostensbelagte gader den hyggeligste by omkring fjorden. Gå en tur ned på havnen og spis frokost eller køb en frisk fisk med hjem til grillen.

Ringkoebing