Hytterne

Har I brug for et afbræk fra hverdagen, kontakt os på telefon +45 3012 6635 eller e-mail: tarm.camping@pc.dk for at booke.

På campingpladsen har vi forskellige hytter der passer til forskellige behov. Om I besøger os for at tage på jagt eller fisketur, om det er for at aktivere ungerne eller for at få et roligt afbræk fra hverdagen har vi et sted der passer til jer.

Alle hytter er udstyret med køleskab, kogeplader, elkedel, porcelæn, bestik, kaffemaskine, grill, samt dyner og puder.

Foruden vores hytter, kan du også leje en nyistandsat lejlighed med fire sovepladser; en dobbeltseng i soveværelset og en sovesofa i stuen. Fra lejligheden er der udgang til lidt privatliv i en lukket have.

To- og fire-personershytter
Seks-personershytte

På Tarm Camping har vi erfaret, at rigtig mange rejser alene. Det kan være dyrt at finde overnatning, hvis du rejser alene. Det gør vi noget ved! Vi har indført konceptet “SingleLastMinute”. Du kan få en overnatning for blot 249 kr, hvis du bestiller dit ophold mindre end 3 dage før dit ophold starter. Til gengæld ved du ikke hvilken af hytterne eller lejligheden, du bliver indlogeret i.

På Tarm Camping er der 2 6-personers-hytter, 3 4-personers-hytter og 2 2-personers-hytter.

 

 

 

 

 

Nyeste hytte på Tarm Camping er nu klar til udlejning.

Hytten er et upcyclings-projekt. Tidligere var bygningen kun et skur til opbevaring – nu er den på vej til at blive en hyggelig og bekvem overnatningshytte. 99 % af materialerne brugt til renoveringen er enten genbrugsmaterialer eller egenproducerede planker. Det nærmeste træ har stået mindre end 2 meter fra hytten og er blevet savet op på stedet – der er sparet transport over lange afstande, og dermed er CO2-belastningen begrænset.

Ved hytten finder du bålplads med bænke og bord, og i hytten finder du økse, gryder osv. til det primitive lejrliv. Lev det hyggelige primitive lejrliv omkring bålpladsen og gå til køjs i en lun og blød seng. WC og bad, som er forbeholdt jer, er cirka 50 meter fra hytten.

Her er ingen stikkontakt og WiFi-dækning. Glem tid og sted uden at være online.

Introduktionspris til hytten er kr. 590,- per nat.