UPCYCLING

 

Den sidste og ottende hytte på Tarm Camping er nu klar til udlejning.

Hytten er et upcyclings-projekt. Tidligere var bygningen kun et skur til opbevaring – nu er den blevet en hyggelig og bekvem overnatningshytte.

99 % af materialerne brugt til renoveringen er enten genbrugsmaterialer eller egenproducerede planker.

Ved hytten finder du bålplads med bænke og bord, og i hytten finder du økse, gryder osv. til det primitive lejrliv. Lev det hyggelige primitive lejrliv omkring bålpladsen og gå til køjs i en lun og blød seng.

Rammen, som det nye tag ligger på, er lavet af en kasseret terrasse.

Plankerne, som tag og vægge er beklædt med, er savet af træer, som har stået på pladsen, dermed er CO2-udledningen til transport elimineret.

Vinduet, som er købt af en tømrermester, er genbrug. Døren er slebet og malet.

Indvendigt er loftet repareret med rester fra vægpanelerne. Væggene er renoveret med fejlproducerede skabslåger. Gulvet har tidligere ligget i en idrætshal i Aarhus; herrelandsholdet i håndbold har trænet på det. Fodlister skåret af rester af vægpanelerne. Gardinerne har ligget hengemt siden 2004; de hænger på en gardinstang lavet af et vandrør.

Sengen er genbrug og står på en sokkel af pallerammer. Sengebordene er lavet af vinkasser. Spisebordet er fremstillet af en palle og en træstub. Den ene stol har tidligere tjent som toiletstol; sædet er betrukket med en gammel skjorte. Den anden stol er lavet af små pallerammer og diverse trærester; sædet er betrukket med stofrest fra en tidligere restaurering af en træbåd. Reolen er en udtjent malerstige med hylder af et opskåret terrassegulv. En gammel rive er blevet til knagerække.

 

 

Borde og bænke udvendigt er gjort af paller og tidligere udslagsplader fra et minigolf. Grydeholder til bålet er en opskåret stålreol.

Det er friluftsliv med hygge ved bålet kombineret med at sove i en go’ og lun seng. Og er du til JOBO (joy of being offline), så er hytten netop noget for dig – her er ingen WiFi og heller ikke en stikkontakt til din lader.

Når I lejer hytten har I adgang til bad og toilet forbeholdt jer.

I hytten findes udstyr til det primitive liv, som økse, gryder, service etc.